Manchester UnitedManchester United

FIXTURES & RESULTS

بازگشت   MUFC Talk - Home > General Talk > تیم ملی انگلستان

اطلاع رسانی

تیم ملی انگلستان در اين انجمن تمامي اخبار تيم ملي انگليس و همچنين تمامي اطلاعات مربوط به تاريخچه تيم ملي و همچنين مسابقات اينده وحال تيم ملي انگليس قرار ميگيرد.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: دلیل حذف و بد بازی کردن تیم ملی را کدام گزینه میدانید؟
سرمربی تیم فابیو کاپلو 5 11.63%
خستگی بازیکنان به دلیل فشردگی لیگ برتر 3 6.98%
نداشتن انگیزه و ضعف روحی 11 25.58%
همه موارد 24 55.81%
رأی دهندگان: 43. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-18-2010, 14:47   #361
melody
استاد

melody آواتار ها

بازيکن محبوب: دیوید روبرت جوزف بکام
تشکرها: 12,597
حالت من:
melody is on a distinguished road

ونگر: والکات به کاپلو ثابت می کند که اشتباه کرده

آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی زبان به حمایت از تئو والکات گشوده. او معتقد است که این مهاجم جوان می تواند به فابیو کاپلو ثابت کند که در نبردن او به آفریقای جنوبی مرتکب اشتباه شده است.
والکات در دیدار دوستانه توپچی ها مقابل بارنت که روز شنبه با پیروزی 0-4 آرسنال به پایان رسید در زمین مسابقه بود و ونگر معتقد است که این ستاره 21 ساله رقابتهای این فصل را قوی تر ازهمیشه آغاز خواهد کرد.
ونگر به روزنامه دیلی میل گفت:« تئو تند و تیز به نظر می رسد.او با تعهد تمام بر سر تمرینات تیم حاضر می شود و همیشه نشان داده که زمانی که در مشکل است و یا توانایی های واقعی اش نادیده گرفته می شود، در زمین مسابقه به مراتب بهتر از قبل عمل می کند.»
این مربی فرانسوی ادامه داد:« زمانی که والکات به تیم ملی دعوت نشد، من با او تماس گرفتم ولی جواب تلفنش را نداد و من سعی کردم از او بخواهم که تمرکزش را برروی آینده قرار دهد.او پسر جوانی است و راهی طولانی را پیش رو دارد. »
والکات روز دوشنبه با سایر بازیکنان آرسنال به اتریش سفر خواهند کرد تا ادامه اردوی پیش فصل خود را در این کشور سپری نمایند.

منبع:www.mufctalk.comبه نقل از www.goal.com

melody هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 7 Users Say Thank You to melody For This Useful Post:
قدیمی 07-18-2010, 18:27   #362
melody
استاد

melody آواتار ها

حالت من:

جانشین کاپلو در سال 2012: ساوث‌گیت یا پیرس؟

کاپلو شش ملی‌پوش سابق انگلیس را در نظر گرفته تا جانشینش شوند.

– مربی ایتالیایی قصد دارد بازیکنان سابق انگلیس را آماده کند تا پس از آن که قرارداد فعلی او در پایان جام ملت‌های اروپا تمام شد، آنها را جانشین خود سازد.
روسای اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرده‌اند نامزدهای جانشینی کاپلو باید مجوز حرفه‌ای یوفا را داشته باشند تا بتوانند با کاپلو کار کنند. به نظر می‌رسد در میان شش فردی که قرار است پیش کاپلو کار کنند، گرت ساوث‌گیت مربی سابق میدلزبورو و استوارت پیرس مربی سابق منچسترسیتی بیشترین بخت را داشته باشند.
اتحادیه فوتبال انگلیس می‌خواهد کاپلو آخرین مربی خارجی تیم ملی باشد و قصد دارد تیم انگلیس با مربی داخلی موفق شود.
یکی از انتقادات اصلی به انگلیس این بود که بسیاری از بازیکنان اعتقاد داشتند کاپلو در هنگامی که باید شور و هیجان از خود نشان می‌داد این کار را نکرد. می‌گفتند او بیش از حد از تیم دور است و نمی‌تواند ایده‌هایش را منتقل کند و این فاکتور مهمی بود.
کاپلو گفته دوست دارد استوارت پیرس، دستیارش جانشینش شود. چندین بازیکن انگلیس توانایی‌های پیرس را زیر سوال برده‌اند، اما کاپلو مطمئن است او شرایط لازم را داراست.

The Following 6 Users Say Thank You to melody For This Useful Post:
قدیمی 07-19-2010, 04:33   #363
melody
استاد

melody آواتار ها

حالت من:

كاناوارو: كاپلو، تري را كنار خواهد گذاشت

فابيو كاناوارو، كاپيتان سابق تيم ملي ايتاليا، ادعا كرد كه احتمالا جان تري به زودي از تركيب تيم ملي انگليس كنار گذاشته خواهد شد.
گزارش ها حاكي از اين است كه تري و كاپلو در طول رقابت هاي جام جهاني چندين بار با هم درگيري لفظي پيدا كردند. مدافع باتجربه چلسي گفته بود كه بازيكنان قصد دارند با كاپلو در مورد تاكتيك ها و تركيب اصلي تيم صحبت كنند.
كاناوارو در مصاحبه با ديلي استار گفت:" من فكر مي كنم تری ديگر در بين نفرات تيم انگليس نخواهد بود. شما نمي توانيد كاپلو را دور بزنيد. او اجازه نمي دهد كسي بار ديگر تيمش را به هم بريزد.
تصميم فدراسيون فوتبال انگليس براي حفظ كاپلو كاملا درست بود. او اكنون مي تواند تيم انگليس را آنطور كه مي خواهد بسازد و من آنها را يكي از مدعيان اصلي يورو 2012 مي دانم."
کاناوارو ادامه داد:"کاپلو وقتي به رئال مادريد آمد، بازيكنان زيادي را با خود به اين تيم آورد، بازيكناني مثل فان نيستلروي و من و نتيجه موفقيت آميز بود اما براي ساختن يك تيم ملي نياز به زمان است.من قصد ندارم با كاپلو صحبت كنم اما اگر بيش از پنج نفر از بازيكناني كه در بازي مقابل آلمان در ترکیب اصلي انگليس بودند، در يورو 2012 در تركيب اصلي سه شيرها باشند، تعجب خواهم كرد."

The Following 4 Users Say Thank You to melody For This Useful Post:
قدیمی 07-19-2010, 18:56   #364
melody
استاد

melody آواتار ها

حالت من:

اووليه: نمايش ضعيف روني دليل اصلي حذف زودهنگام انگليس بود

اووليه كه اكنون مدير فني فدراسيون فوتبال فرانسه است، گفت كه بسياري از بازيكنان انگليسي نتوانستند آن نمايشي كه از آنها انتظار مي رفت را ارائه كنند.
ژرارد اووليه، سرمربي سابق تيم ليورپول، معتقد است كه نمايش ضعيف وين روني در رقابت هاي جام جهاني، يكي از دلايل اصلي حذف زودهنگام سه شيرها از اين رقابت ها بود.
اووليه كه اكنون مدير فني فدراسيون فوتبال فرانسه است، گفت كه بسياري از بازيكنان انگليسي نتوانستند آن نمايشي كه از آنها انتظار مي رفت را ارائه كنند.
او در مصاحبه با ديلي تلگراف گفت:" شايد علت اصلي اينكه انگليس نتوانست در جام جهاني نمايش خوبي داشته باشد، اين است كه بازيكنان مهم شان آن بازي هايي كه از آنها انتظار مي رفت را ارائه ندادند.
من مي توانم به طور ويژه از وين روني ياد كنم. او بازيكن فوق العاده اي است اما نمي دانم خسته بود يا اينكه از آمادگي به دور بود. به نظر من روني يكي از بهترين مهاجمان و تمام كننده هاست اما نتوانست در اين رقابت ها گلزني كند.
به تيم هايي كه به مراحل پاياني رسيدند، نگاه كنيد- اسپانيا، هلند و آلمان- همه آنها حداقل دو مهاجم خوب داشتند. اروگوئه نيز به دليل درخشش فورلان به نيمه نهايي رسيد.

The Following 8 Users Say Thank You to melody For This Useful Post:
قدیمی 07-27-2010, 23:45   #365
Best 7
عضو ماهر

Best 7 آواتار ها

بازيکن محبوب: Beckham
تشکرها: 1,763
حالت من:
Best 7 is on a distinguished road

من خودم هوادار تیم ملی اسپانیام اما به نظر من دلیل حذف شدن انگلیس این بود که جان تری و چند تا از بازیکن ها مثل بازیکن های فرانسه ودتا کردن و تاکتیک های دن فابیو رو اجرا نمیکردن.
و به شخصه فکر میکنم دلیل این کار تری که کودتا کرد به خاطر اون بازو بند کاپیتانی بود که ازش گرفتن.
Best 7 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 7 Users Say Thank You to Best 7 For This Useful Post:
قدیمی 07-28-2010, 14:46   #366
C@NTONA
استاد

C@NTONA آواتار ها

بازيکن محبوب: CANTONA
تشکرها: 9,399
C@NTONA is on a distinguished road
پیش فرض اسکولز:پشیمانم که به کاپلو "نه " گفتم

ستاره انگلیس در صحبتهایی اعلام کرد که نباید به دعوت فابیو کاپلو، سرمربی سه شیرها برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 پاسخ منفی می داده است.
پل اسکولز، ستاره خط میانی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی حسرت خود را از عدم پذیرش پیشنهاد فابیو کاپلو، سرمربی سه شیرها برای حضور در رقابتهای جام جهانی اعلام کرده است
این ستاره 35 ساله در سال 2004 از فوتبال ملی خداحافظی کرد و البته پس از آن چندین بار صحبتهایی در مورد بازگشت او به ترکیب سه شیرها مطرح شد ولی اسکولز از بازگشت به تیم ملی کشورش سرباز زد.
این ستاره انگلیسی اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که نباید پیشنهاد کاپلو برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 را رد می کرده است. هرچند که اسکولز معتقد است که حضور او در رقابتهای آفریقای جنوبی، تاثیر چندانی نداشته ولی در عین حال اعلام کرده که تصمیم اشتباهی گرفته است.
اسکولز در صحبتهایی که در ای اف پی منتشر شد، گفت:« دوهفته ای است که فکر می کنم که شاید می بایست با تیم به آفریقای جنوبی می رفتم. البته نمی توانم بگویم که حضور من تغییرات زیادی را حاصل می کرد ؛ صحبت من این است که شاید تصمیم اشتباهی گرفته ام.»
اسکولز 66 بار پیراهن تیم ملی انگلیس را برتن کرده و در طول این دیدارها 14 بار برای تیمش به گل رسیده بود. او در نهایت در سال 2004 از فوتبال در عرصه ملی خداحافظی کرد.

به نقل از سایت goal

Eric Cantona
The
King Of Old Trafford

C@NTONA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 4 Users Say Thank You to C@NTONA For This Useful Post:
قدیمی 08-08-2010, 11:51   #367
farryad
عضو نیمه فعال

farryad آواتار ها

بازيکن محبوب: RoOnEy
تشکرها: 212
حالت من:
farryad is on a distinguished road

اسامی بازیکنان انگلیس برای بازی دوستانه با مجارستان اعلام شد
متاسفانه جان تری هنوز هست! اما از نکات جالب حضور جک ویلشیر و کایرون گیبس از آرسناله
جو کول و گرین هم نیستن:

England Squad to face Hungary on Wednesday:

Ben Foster (Birmingham), Joe Hart (Manchester City), Paul Robinson (Blackburn Rovers)

Wes Brown (Manchester United), Gary Cahill (Bolton Wanderers), Ashley Cole (Chelsea), Michael Dawson (Tottenham Hotspur), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), John Terry (Chelsea)

Gareth Barry (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Aston Villa), Ashley Young (Aston Villa), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal)

Darren Bent (Sunderland), Carlton Cole (West Ham United), Wayne Rooney (Manchester United), Bobby Zamora (Fulham)
farryad آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 6 Users Say Thank You to farryad For This Useful Post:
قدیمی 08-08-2010, 12:49   #368
majidrooney
استاد

majidrooney آواتار ها

بازيکن محبوب: super wayne rooney 10
تشکرها: 2,835
حالت من:
majidrooney is on a distinguished road
Icon2 کاپلو: انگلیس در جام جهانی بسیار خسته بود

کاپلو: انگلیس در جام جهانی بسیار خسته بود

مربی انگلیس آماده هو شدن در دیدار دوستانه مقابل مجارستان است.

فابیو کاپلو، مربی انگلیس گفته تیمش فصلی بسیار طولانی را پشت سر گذاشته بود و به همین دلیل در جام جهانی خسته بود.
او در اولین مصاحبه‌اش پس از بازگشت از جام جهانی گفت که اگر اتحادیه فوتبال انگلیس او را پس از شکست چهار بر یک مقابل آلمان اخراج می‌کرد تصمیم آنها را درک می‌کرد.
کاپلو می‌ترسد مشکلاتی مشابه بر سر راه صعود انگلیس به یورو 2012 پیش بیاید.
او گفته است: «می‌خواهم از طرفدارانی که به آفریقای جنوبی آمدند عذرخواهی کنم. می‌دانم زمان و هزینه زیادی صرف کردند و من بسیار متاسفم، اما باید به آینده نگاه کنیم، به مسابقات مقدماتی یورو.
دوران خوبی را پشت سر نمی‌گذارم، اما به فکر آینده‌ام. شغل ما این چنین است. اگر طرفداران روز چهارشنبه (در دیدار دوستانه مقابل مجارستان) من را هو کنند، درکشان می‌کنم. آنها بسیار به تیمشان اعتماد داشتند و فکر نمی‌کردند چنین نتایجی رقم بخورد. همچنین ناامید شده‌ام چون هدف من این بود که به فینال برسیم، اما این طور نشد.»
کاپلو همچنین گفت: «از نحوه صعود به جام جهانی بسیار خوشحال بودم. ما آخرین دیدار خود را در ماه مارس انجام دادیم و بازیکنان در وضعیت خوبی بودند. اما هنگامی که دیدارهای دوستانه را انجام دادیم وضعیت بازیکنان عوض شده بود. آنها از نظر فیزیکی مانند سابق نبودند. مشکل را قبل از جام جهانی درک کرده بودیم. به محض آن که بازی‌های دوستانه مقابل مکزیک، مصر و ژاپن را آغاز کردیم می‌توانستم ببینم که بازیکنان خسته‌اند و این حتی در آخرین دیدار دوستانه در آفریقای جنوبی هم مشهود بود. سطح بازی‌ها تغییری نمی‌کرد و من نگران شده بودم.
هر تلاشی از دستمان برمی‌آمد انجام دادیم. با پزشکان و بدنسازها صحبت کردم اما محال بود اوضاع بهتر شود. با کادر فنی صحبت کردم اما نمی‌توانستم بیایم و علنا اعلام کنم که نگران هستم، چون بازیکنان همه روزنامه‌ها را می‌خوانند و این کار تاثیر روانی خوبی به جا نمی‌گذاشت.
ترجیح می‌دهم از این که بازیکنان من را تنها گذاشتند حرفی نزنم، چون فلسفه‌ام این است که ما با هم پیروز می‌شویم و با هم شکست می‌خوریم. اما در آفریقای جنوبی ذهنیت ما هم مشکل داشت.»
کاپلو گفته با دیو ریچاردز، رییس لیگ برتر هم درباره اوضاع ضعیف بازیکنان صحبت کرده اما او حاضر نیست تعطیلات زمستانی را در دستور کار قرار دهد: «محال است در زمستان فرصتی برای استراحت بیابیم، اما باید پیش از تورنمنت بعدی تغییراتی انجام دهیم. اگر بازیکنان از نظر فیزیکی در لهستان و اوکراین آماده باشند اوضاع برای ما دشوار نخواهد بود. تنها کمی استراحت به ما کمک می‌کند.
دانمارک را به یاد می‌آورم که در سال 1992 قهرمان اروپا شد. آنها در ساحل بودند و تنها چهار روز پیش از اولین دیدار به مسابقات آمدند، چون یوفا یوگسلاوی را از رقابت‌ها حذف کرده بود. آنها آماده‌سازی خوبی نداشتند اما دست کم خسته هم نبودند.»

منبع:سایت گل

قدیمی 08-08-2010, 12:52   #369
majidrooney
استاد

majidrooney آواتار ها

بازيکن محبوب: super wayne rooney 10
تشکرها: 2,835
حالت من:
majidrooney is on a distinguished road
Icon2 جانسون: لغزشهای انگلیس در جام جهانی را فراموش کنید

جانسون: لغزشهای انگلیس در جام جهانی را فراموش کنید

ستاره انگلیسی معتقد است که تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی چندان تاثیر گذار نبوده

گلن جانسون، ستاره باشگاه لیورپول و تیم ملی انگلیس نگران آن است که تیمش در دیدار دوستانه مقابل مجارستان که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، بار دیگر از سوی هواداران هو شود.ستاره باشگاه لیورپول ادامه داد:« باید در نظر داشت که پس از ناکامی در رقابتهای جام جهانی، بازیکنان به مراتب بیشتر از هواداران ناامید بودند. به نظر من، هواداران می بایست جام جهانی را فراموش کنند؛ دقیقا همان کاری که ما انجام دادیم. همه ما به شدت سرخورده و ناراحت هستیم ولی کاری است که انجام شده.این اتفاق رخ داده و اکنون باید رو به جلو حرکت کرد.»
جانسون یکی از ده بازیکن تیم ملی انگلیس در رقابتهای جام جهانی است که در دیدار دوستانه مقابل مجارستان نیز به کار گرفته خواهد شد و معتقد است که هر رفتار اهانت آمیز و تندی خطاب به بازیکنان ممکن است در آینده مشکل ساز شود
جانسون در صحبتهایی در این رابطه به دیلی میل گفت:« اگر ما را برای 90 دقیقه هو کنند، چه کاری از دست ما بر می آید و چطور می توانیم از این هو شدنها بگریزیم.این هو کردنها چه چیزی را درست می کند؟»

جانسون در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« سخت است که بخواهیم این موضوع را به دست فراموش سپرد چون آرزوی طولانی مدت هر بازیکنی، بازی در جام جهانی، درخشش در این رقابتها و تلاش برای رسیدن به فینال است ولی ما دراین مسیر ناکام ماندیم.فراموش کردن این رقابتها اصلا کار آسانی نیست ولی فکر می کنم که هر چه زودتر این موضوع را فراموش کنیم، کار برای همه ما آسان تر می شود. ما نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا از فکر جام جهانی بیرون آمده؛ هواداران را راضی کرده و به پیروزی برسیم، مثل آنچه در اکثر دیدارهایمان انجام داده بودیم.»

منبع:سایت گل
قدیمی 08-08-2010, 16:42   #370
melody
استاد

melody آواتار ها

حالت من:

آره نا: بكام مي تواند تا 45 سالگي بازي كند

ماسيميليانو آلگري، سرمربي جديد ميلان اعلام كرده بود كه بكام به دليل مصدوميتي كه به آن دچار شده، نمي تواند بار ديگر به روزهاي اوجش بازگردد.

بروس آره نا، سرمربي تيم لس آنجلس گلكسي، شايعات در مورد عدم توانايي بكام در بازگشت به سطح اول فوتبال دنيا را رد كرد و گفت ستاره سابق شياطين سرخ مي تواند تا 45 سالگي بازي كند.
بكام 35 ساله كه در حال حاضر در حال مداواي آشيل پاي مصدومش است، به علت اين مصدوميت نتوانست سه شيرها را در جام جهاني همراهي كند و تنها به عنوان يكي از دستياران كاپلو روي نيمكت نشست.
آره نا در مصاحبه با نشريه " نيوز آو د وورلد" گفت:" اگر او را بشناسيد، متوجه مي شويد كه او مي تواند تا 45 سالگي بازي كند."
ماسيميليانو آلگري، سرمربي جديد ميلان اعلام كرده بود كه بكام به دليل مصدوميتي كه به آن دچار شده، نمي تواند بار ديگر به روزهاي اوجش بازگردد.
اما آره نا با اين مسئله موفق نيست و معتقد است كه بكام همچنان مي تواند در بالاترين سطح به فوتبالش ادامه دهد و براي يك دهه ديگر در ميادين حاضر باشد.
" هر اظهار نظري در مورد پايان دوران بازي او چندان حساب شده نيست. ما هميشه گفته ايم كه بكام مي خواهد به بازي در لس آنجلس گلكسي ادامه دهد و دوران بازي اش را اينجا به پايان برساند.
او برنامه ريزي كرده تا اين فصل بار ديگر براي ما به ميدان برود."
اخيرا شايعاتي در مورد پيوستن بكام به تيم وستهم منتشر شد و همچنين گفته مي شود در صورتي كه باشگاه ميلان بخواهد بار ديگر او را به طور قرضي به خدمت بگيرد، او حضور در سن سيرو را به ماندن در لس آنجلس گلكسي ترجيح مي دهد.

The Following 3 Users Say Thank You to melody For This Useful Post:
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش